Categorieën
Berichten

De Wijdekerkdag 2022 special!

Chris en Sieds zijn er weer en wel live vanuit Amersfoort! Of nou ja “live” tussen aanhalingstekens, want ze hebben deze speciale podcast aflevering opgenomen samen met het publiek op de Wijdekerkdag 2022! Het thema van de dag is ‘Get Together’ en in deze aflevering vliegen ze dit thema op verschillende manieren aan. Want komen we graag samen? Chris associeert een get together met een verplichte samenkomst en Sieds met een kringverjaardag. Het gaat over samenkomen als (christelijke) LHBTQ+ community, maar ook over de vraag waarom toch die homomannen en jongens altijd in de meerderheid lijken te zijn. Dit bleek ook het geval te zijn op het clubje waar Chris en Sieds elkaar hebben ontmoet. De vraag ben je ‘together’ in een relatie of ben je single wordt besproken. Chris blijkt in een heerlijke ‘high’ te zitten in zijn relatie en probeert voor Sieds de singles uit het publiek te pikken. Verder kunnen ze op de Wijdekerkdag natuurlijk ook niet heen om de ‘get together’ die ‘de kerk’ heet. Voelen Chris en Sieds zich nog wel op hun gemak in de kerk? Of hebben ze het opgegeven? Daarnaast wordt er natuurlijk gezellig bijgebabbeld, worden er vragen van het publiek beantwoord in het Roze kruis en is er natuurlijk een tip! Kortom een heerlijke volle aflevering!

Meer informatie over Wijdekerk vindt je op Wijdekerk.nl