Categorieën
Berichten

Aflevering 3: De grote vraag!

In deze aflevering leggen Chris en Sieds uit waarom zij denken dat een homoseksuele relatie kan samen gaan met het geloof. Want het thema is ‘de drieweg’. De zelfbedachte term van Chris en Sieds voor de drie opties die christelijke gays hebben; relatie, single blijven of in een heterorelatie stappen. En wat te denken van; pray the gay away? Chris en Sieds hebben er een pittige mening over. Gelukkig is er ook luchtiger nieuws want Chris is een webshop gestart! En die heet Glitterschaap, je kunt er leuke ‘all inclusive’ cadeautjes kopen. In het Roze Kruis een vraag over de Bijbel en een homoseksuele relatie.

Lees tips:
Het boek ‘Verscheurd’ van Justin Lee kun je hier bestellen of bij je lokale boekwinkel. De preek van Matthew Vines uit deze aflevering vind je hier.

Win een mok!

In de ’tip van de week’ kan je deze keer een echte ‘Chris en Sieds zijn het!’ mok winnen! Doe mee!

Stuur je vraag voor het ‘Roze Kruis’ in via DM op Instagram of via dit formulier!