Categorieën
Berichten

Aflevering 4: De apps!

De wondere wereld van de dating apps, daar gaat deze aflevering over. Want ja, waar kan je nou beter een (christelijke) partner vinden dan via een app? Chris en Sieds delen hun ervaringen. Van Funky Fish tot Grindr, alles komt voorbij. Wat zijn de aanraders en welke kun je beter links laten liggen? Is Tinder verslavend of juist handig? Ook blijkt dat Sieds zich meer dan eens schuldig heeft gemaakt aan ‘ghosten’ en Chris vindt daar wel iets van. Verder wordt er gebabbeld over de panieksituatie tijdens Chris z’n laatste auditie en voelt Sieds zich een worstje wat in de aanbieding is. In het Roze Kruis een vraag waar Chris en Sieds de kriebels van krijgen maar toch graag beantwoorden. De tip van de week is deze keer een wat expliciete tv docu.

Stuur je vraag voor het ‘Roze Kruis’ in via DM op Instagram of via dit formulier!