Categorieën
Berichten

Aflevering 5: De clubjes!

De christelijke gay clubjes, daar gaat deze aflevering over. Chris en Sieds vertellen over de dag dat ze elkaar ontmoet hebben en onder welke spannende omstandigheid dit was. Daarnaast komen alle leuke christelijke LHBTQ+ clubjes van Nederland voorbij, van Hart van Homo’s tot Wijdekerk. Ook vertellen Chris en Sieds welke je het beste kan bezoeken. Chris was de eerste in zijn gay clubje die een relatie had, zou dit goed zijn ontvangen of totaal niet? Sieds is daarnaast erg in shock over een nieuwtje wat Chris aan het begin deelt, iets met een nieuwe letter… In het Roze Kruis voor het eerst een anonieme vraag, maar daar weten Chris en Sieds zeker raad mee. De tip van de week is deze keer een movement.

Voor wie Sieds nog wil steunen in de strijd tegen het verdwijnen van Blauwbloed dat kan hier 😉

Stuur je vraag voor het ‘Roze Kruis’ in via DM op Instagram of via dit formulier!