Categorieën
Berichten

De Kerstspecial!

Daar zijn ze weer! In deze speciale kerstaflevering* nemen Chris en Sieds jullie mee naar de warmste tijd van het jaar. De heren hebben natuurlijk sinds de laatste aflevering niet meer bij gebabbelt, dus ze hebben van alles te bespreken. Sieds is o.a. naar het theater geweest en had daar een bijzondere ervaring met niemand minder dan Marc-Marie Huijbregts. Chris heeft voornamelijk gewerkt in de afgelopen maanden, maar heeft vorige week ook iets gedaan wat hij in tijden niet gedaan heeft en deelt dat naar hartenlust met Sieds. In het hoofdonderwerp bespreken ze natuurlijk alles rondom kerst. Ze vertellen aan elkaar hoe hun kindertijd was met kerst en wat kerst nou eigenlijk betekent hun geloof. Daarnaast biecht Sieds op dat hij een echte guilty pleasure heeft rondom stewards en ‘All you need is love’ en Chris die verdrinkt zich in de warme chocolademelk met slagroom. En tijdens al deze gezelligheid delen Chris en Sieds leuke en warme kerstboodschappen uit! Bij de tips spitsen Chris en Sieds zich vooral toe op hoe de dagen door te komen deze kerst.

*Deze aflevering is opgenomen voor de afgekondigde maatregelen van 18 december.

Laat ons vooral weten wat jij van deze aflevering vond! Reageer via DM op Instagram of via dit formulier!