Categorieën
Berichten

Aflevering 10: De kerk enzo!

De laatste aflevering van dit seizoen staat in het teken van ‘de kerk’. Chris en Sieds zoeken naar het antwoordt op de vraag; ‘How to handle LHBTQ+ in church?’ En ook: How to handle church as LHBTQ+? Chris en Sieds geven in de aflevering allerlei do’s en don’ts aan de hand van hun eigen ervaringen en die van luisteraars. Want hoe geaccepteerd voelen Chris en Sieds zich in hun eigen kerk? Kunnen ze zomaar ‘een’ of ‘hun’ vriend meenemen? Bij Sieds zorgde dit al voor de nodige reuring. Tijdens het bijbabellen blikken Chris en Sieds terug op het seizoen. Sieds vertelt over een bijzondere actie van zijn moeder tijdens de Pride week. Chris zit volop in het lesgeven en maakt het zijn leerlingen niet te gemakkelijk. In het Roze kruis behandelen ze verschillende verhalen van luisteraars over hun ervaringen met de kerk. En uiteraard geven hier Chris en Sieds ook tips! En de tip van de week heeft te maken met roze én met de kerk!

Heel veel luisterplezier met deze laatste aflevering! En heel erg bedankt voor al jullie reacties en support! En vind je dat er een seizoen 2 moet komen? Laat het ons weten!

Stuur je vraag voor het ‘Roze Kruis’ in via DM op Instagram of via dit formulier!