Categorieën
Berichten

Aflevering 8: De ware liefde!

De ware liefde! Daar gaat deze aflevering over. Bij het bijbabbelen hebben Chris en Sieds wilde avonturen beleefd met het vaccineren. In het hoofdthema bespreken Chris en Sieds de vraag of er überhaupt iemand ‘the one’ kan zijn of dat er toch meerdere vissen in de vijver kunnen zitten. Verder praten Chris en Sieds over trouwen en hoe dat dan moet gaan voor een gay-koppel?! Daarnaast vertellen Chris en Sieds over hoe ze denken te zijn in een relatie en stellen ze vragen over wat ze wel of juist niet te bieden hebben in een relatie. Chris is al iets langer onderweg in het uitzoeken van wie ‘the one’ voor hem is en voor Sieds is dit nog een spannend avontuur. Chris vertelt het ontmoetingsverhaal van hem en zijn vriend. Daarnaast komt ook nog de vraag voorbij of Chris en Sieds eigenlijk wel kinderen willen.

In het Roze kruis een vraag over sexting. De tip van de week is deze keer een gigantische win actie!

Win een trouwambtenaar!

Deze keer hebben we een hele bijzondere winactie! Wij mogen namelijk trouwambtenaar Sebastiaan Boogaard weggeven aan een LHBTQ+ koppel! Dat betekent dat hij gratis jullie huwelijk sluit!