Categorieën
Berichten

Aflevering 9: The gay moms!

Deze aflevering gaat over de moeders van Chris en Sieds! Ze leggen uit wat voor band ze hebben met hun moeders. Ook hebben ze ontdekt dat de (christelijke) LHBTQ+ moeders bepaald typisch moederlijk gedrag vertonen. Want accepteren ze je nou echt 100%? En is accepteren wel genoeg voor Chris en Sieds? Ze delen wat tips om je ouders een positief te beïnvloeden. Verder hebben ze ontdekt dat er verschillende typen gay moms bestaan. Onder andere de ‘activistische’ en de ‘helikopter’ moeders worden besproken. Allemaal natuurlijk met een hele dikke knipoog want Chris en Sieds houden vooral heel veel van hun mamma’s! Bij het bijbabbelen heeft Chris handige huishoudtips ontdekt en blijkt zich onbewust voor te bereiden op het vaderschap. Hierdoor komt bij Sieds een licht trauma met kinderen uit het verleden naar boven.

In het Roze Kruis een vraag over hoe er naar ons als LHBTQ+’ers gekeken wordt in de kerk. Chris en Sieds beantwoorden deze vraag uitgebreid en delen hun ervaringen. In de tip van de week geven ze uitjes tips voor deze zomer.

Stuur je vraag voor het ‘Roze Kruis’ in via DM op Instagram of via dit formulier!